Palvelut

Pirkkala-Lempäälän alueella toimii eri toimialueiden 4H yrittäjiä. Katso löydätkö alta etsimäsi palvelun. Voit ottaa yhteyttä suoraan yrittäjään.

Emeana Bakery

Pirkkala


Salmisen Emma pyrittää Pirkkalassa Emeana Bakery nimistä 4H yritystä. Toimiala on vähäriskistä kotilevontaa lähialueille, kuten esim. keksejä, mokkapaloja, kuivakakkuja. Yrityksen löydät instagramista emeana_bakery
HanttiHommarit

HanttiHommarit on Harri Ollilan ja Martti Kiisken perustama 4H-yritys, joka palvelee kaikissa arjen askareissa. Yrityksen päätoiminta sijoittuu kiinteistönhoitoon ja kunnossapitoon, mutta yrityksen toimintaan kuuluu kaikki laillinen liiketoiminta. 

Meiltä voit tilata apua pihatöihin kuten nurmikon ja puskien leikkaamiseen, terassien ja kalusteiden maalaamiseen ja kunnostukseen ja sekä kukkapenkkien kaivamiseen ja laittoon.

Me autamme myös arjen perustoimissa, kuten perus- ja ylläpitosiivouksessa, kaupassa asioimisessa sekä ikkunoiden ja mattojen pesussa.

Tarjoamme myös muuttoapua ja kaatopaikkakuormien toimittamista. Myös mahdollisten varastojen ja hallien tyhjentämiset ovat mahdollisia. Yrityksellä löytyy myös some kanavat instagram: hanttihommarit, facebook: tästä.

Nettisivut löytyvät täältä

Yhteystiedot: +358451268320

hanttihommarit@gmail.comKatan Juhla-Apu

Lempäälä


Yrityksen nimi on Katan Juhla-Apu, jonka toimialaan kuuluu siivousta, leivontaa ja lasten hoitoa asiakkaalla. Asiakas hankkii tarvittavan ja autan sitten niiden tekemisissä. Löydät yrityksen nettisivuilta: täältä,  facebookista: tästä instagramista: tästä


MK-Tekninen apu

Lempäälä


Koivuniemen Miikan yritys on MK-Tekninen apu. Sen toimialaa ovat satunnainen työn myynti yrityksille teollisuuteen ja rakentamiseen. Yksityisille henkilöille autohuollot ja pihatyöt.


Yhteystiedot tulossa.


SE-kotiapu

Lempäälä


Elena Palokankaan yritys on Lempäälässä toimiva kotiapu. Se tekee kaikkia mahdollisia tehtäviä ja hommia. Facebookista yrityksen löytää SE Kotiapu.Toteuttava

Lempäälä


Liinus Ronkaisen yritys tekeen kiinteistöpalveluja Lempäälä alueella.


Yhteystiedot tulossa.