Palvelut

Pirkkala-Lempäälän alueella toimii eri toimialueiden 4H yrittäjiä. Katso löydätkö alta etsimäsi palvelun. Voit ottaa yhteyttä suoraan yrittäjään.

Emeana Bakery

PirkkalaSalmisen Emma pyrittää Pirkkalassa Emeana Bakery nimistä 4H yritystä. Toimiala on vähäriskistä kotilevontaa lähialueille, kuten esim. keksejä, mokkapaloja, kuivakakkuja. 

Yrityksen löydät Instagramista @emeana_bakery


HanttiHommarit

HanttiHommarit on Harri Ollilan ja Martti Kiisken perustama 4H-yritys, joka palvelee kaikissa arjen askareissa. Yrityksen päätoiminta sijoittuu kiinteistönhoitoon ja kunnossapitoon, mutta yrityksen toimintaan kuuluu kaikki laillinen liiketoiminta. 

Meiltä voit tilata apua pihatöihin kuten nurmikon ja puskien leikkaamiseen, terassien ja kalusteiden maalaamiseen ja kunnostukseen ja sekä kukkapenkkien kaivamiseen ja laittoon.

Me autamme myös arjen perustoimissa, kuten perus- ja ylläpitosiivouksessa, kaupassa asioimisessa sekä ikkunoiden ja mattojen pesussa.

Tarjoamme myös muuttoapua ja kaatopaikkakuormien toimittamista. Myös mahdollisten varastojen ja hallien tyhjentämiset ovat mahdollisia. Yrityksellä löytyy myös some kanavat instagram: hanttihommarit, facebook: tästä.

Nettisivut löytyvät täältä

Yhteystiedot: +358451268320

hanttihommarit@gmail.comMK-Tekninen apu

Lempäälä


Koivuniemen Miikan yritys on MK-Tekninen apu. Sen toimialaa ovat satunnainen työn myynti yrityksille teollisuuteen ja rakentamiseen. Yksityisille henkilöille autohuollot ja pihatyöt.


Yhteystiedot tulossa.


Unelma makuja

Lempäälä


Senja Ylisen 4H-yritys Unelma makuja tarjoaa catering apua juhliin ja tilaisuuksiin, sekä myy kotikeittiössä valmistettuja herkullisia leivonnaisia.

Voit tilata kakkuja, piirakoita, keksejä, pullia, synttärien tarjoilut ja paljon kaikkea muutakin!

Myös yritykset voivat tilata esimerkiksi paremmat tarjoilut iltapäiväkahville!

Suosin mahdollisuuksien mukaan kotimaisia raaka-aineita ja yritykseni arvoihin kuuluvat kotimaisuus, vastuullisuus ja rehellisyys.

Toimialue: Lempäälä ja lähialueet.

Yhteystiedot:

Facebook löytyy täältä

Instagram: Unelmamakuja

unelmamakuja@gmail.com

p. 04578764108 /Senja


Nikon Pihapalvelu

Nurmikon leikkuuta, kitkentää, haravointia, lumitöitä, kukkien kastelua.

nikonpihapalvelu@gmail.com

p. 044 9868747